Schoonheidssalon Christa

 

Gezichtsbehandelingen

Basisbehandeling

Deze behandeling bestaat uit: reiniging, epileren wenkbrauwen, peeling, vapazone, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, verzorgend masker en als afsluiting een verzorgende crème.

Intensieve behandeling

Basisbehandeling uitgebreid met serum en/of ampul.

Alle behandelingen worden aangepast aan uw huidtype: gevoelig, onzuiver, droog-vetarm, vochtarm of anti-age.

 

Speciale behandelingen 

Iris Liftend & Stralend

Deze behandeling biedt een complete anti-aging verzorging die zich richt op rimpels, stevigheid en uitstraling van het gezicht. De huid zal zacht, comfortabel en stralend zijn. De combinatie van fruit- en plantenextracten zorgt voor resultaat en plezier.   

Carotte Vitamine C

Behoefte aan energie en een stralende teint ? Carotte Express Energy is een revitaliserende behandeling met 10% Vitamine C. De behandeling zorgt voor energie, een stralende teint en huidverjonging voor uw huid. 

Kamille kalmerende behandeling

Profiteer van de verzachtende eigenschappen van kamille in deze rustgevende en verfrissende huidverzorging die speciaal is ontworpen voor de gevoelige huid. Uw huid wordt getroost, zacht en ontspannen. Ontzwellende en desensibiliserende plantaardige ingrediënten zorgen voor comfort en zachtheid. Perfect voor de huid met roodheden, prikkelingen en een trekkerig gevoel.  

Framboos hydraterende behandeling

Deze behandeling heeft een intensieve vochtinbrengende werking en zorgt ervoor dat uw huid er opnieuw stralend, glad, soepel en comfortabel aan voelt.deze behandeling kan uitgebreid worden met het peel-off masker dat verrijkt is in organische framboos en hydraterende werkstoffen.   

Honing voedende behandeling

Deze behandeling met honing uit de Acacia bloemen dankt zijn voordelen aan de rijkdom in glucose en fructose. De twee suikers die aanwezig zijn in de honing blijven op het huidoppervlak en fungeren als hydraterend en filmvormend middel. Vitamines C en E. Resultaat: de huid is zacht en gehydrateerd. De huid is beschermd  tegen externe agressies en vroegtijdige veroudering. 

Citron Vert zuiverende behandeling 

Deze behandeling met zuiverende en ontspannende eigenschappen kan worden afgestemd op ieder huidtype. Past zich aan problemen als onzuiverheden, grove poriën en irritaties aan. De pakking op basis van groene klei zal de huid tot in de diepte worden gereinigd. Door deze frisse en aangename behandeling zal er weer een zuivere en gezonde huid ontstaan. 

Grape seed peel off mask

Is een behandeling op basis van druivenpit extracten die een hoog gehalte van vit E bevatten.  Dit peel off masker bevat flavoïden die zorgen voor de opbouw van collageenvezels. 

French Paradox

Is een behandeling met producten die allemaal gebaseerd zijn op het druivenpitextract en bevatten een hoog gehalte aan Vitamine E wat als sterke anti-oxidant dient. Dit peel off masker helpt de structuur van de huid te verbeteren. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Caviaar peel off mask  

Stimuleert de celactiviteit en activeert de collageenproductie waardoor het masker uitstekend tegen huidveroudering werkt. 

Kaviaar bevat ongeveer 25% proteïnen en vele vitaminen waaronder een hoog gehalte aan retinol (vitamine A), B, D en E. In combinatie met hyaluronzuur heeft kaviaar een herstructurerende en hydraterende activiteit op de lipide barrière van de epidermis. 

Diverse vliesmaskers o.a. collageen, vitamine C, caviaar.

Alle vliesmakers worden toegepast in combinatie met lipolastin gel. Deze gel bevat liposomen, gevuld met elastine, die in staat zijn werkstoffen door te sluizen naar diepere huidlagen en optimaliseert de werking van de vliesmaskers.


 


 
Opbellen
E-mail