Schoonheidssalon Christa

 

Producten

Dr. Renaud

Docteur Renaud, Happy Cosmétologie staat voor natuurlijke producten, waar u blij van wordt en die u een professioneel resultaat geven.

De werkstoffen die Docteur Renaud heeft uitgekozen zijn gebaseerd op natuurlijke vruchten- en plantenextracten. Het complete gamma biedt aangepaste producten voor zowel de rijpere vrouw als een jonger publiek. De producten en behandelingen bieden u een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen.

Dr. Tadlea 

Dr. Tadlea producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierextracten en zijn niet getest op dieren. De producten bevatten allemaal high-tech ingrediënten uit natuurlijke bron, die de huid alle benodigde bouwstenen geeft om tekorten aan te vullen, beschadigingen te herstellen en alle natuurlijke functies te optimaliseren. Er zijn producten speciaal voor de (over)gevoelige huid, voor de droge huid, voor de vette huid en voor de rijpere huid. 

Webecos

`s Werelds Beste Cosmetica, dat was in 1962 de ambitie toen het merk Webecos voor het eerst werd gepresenteerd. Cosmetica puur, zuiver en vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend voor de webecos producten is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. De producten zijn hypo-allergeen en dierproefvrij.


http://www.docteur-renaud.com/nl/behandelingen

http://www.docteur-renaud.com/nl/productlijnen

http://www.tadlea.com


https://www.vivapura.shop?afld=99
      
Opbellen
E-mail